«Καταιγίδα» στον ΑΝΤ1! Τι συμβαίνει με Λιάγκα – Αρναούτογλου;

Λιάγκας

Ποιος θα κάνει τι ή μήπως δεν θα κάνει τελικά;

Έρχεται καταιγίδα εξελίξεων στην prime time του ΑΝΤ1, με δύο ονόματα να βρίσκονται στο επίκεντρο: Γιώργος Λιάγκας, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τελικά, ποιος θα κάνει τι;

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Στέφανος Κωσνταντινίδης στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου: «Σήμερα θα γίνει το ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο και μαθαίνουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει κάποιες ενστάσεις, οι οποίες είναι οι εξής: έδωσαν τηλεοπτικό χρόνο στα θέλω κάποιων παικτών, αργό μοντάζ, οι κάμερες έγραφαν 8 ώρες την ημέρα και όχι το βράδυ, δεν άφησαν να διαρρέουν σπόιλερς στο διαδίκτυο».

[dfp_ads id=236982]

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως: «Το late night που θα έκανε ο Γρηγόρης Πέμπτη και Παρασκευή, κατά 99% δεν θα γίνει τώρα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν τα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου για το επόμενο πιθανό τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα: «Εγώ έμαθα ότι ο ΑΝΤ1 θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να τον μετακινήσει στη μεσημεριανή ζώνη, να κάνει το 16:00 – 18:00 και μάλιστα να μην το κάνει μόνος του, να το κάνει με τη Σάσα Σταμάτη».

Στο ρεπορτάζ της Κατερίνας θα προσθέσουμε και την πληροφορία που προέκυψε από δικές μας πηγές, η οποία λέει πως ο Γιώργος Λιάγκας θα ήθελε ιδανικά να κάνει αυτή την εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Σάσα Σταμάτη, αναβιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τη συνεργασία που είχαν στο Πρωινό mou, στο Mega.

Ωστόσο, πέρα από το αν τελικά ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει να προχωρήσει ή όχι στην υλοποίηση της συγκεκριμένης εκπομπής, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι επιθυμούν όλοι οι προαναφερόμενοι να πάρουν μέρος σε αυτή.