Κατά της μάσκας στα σχολεία ο Τάσος Νούσιας – «Πώς μπορεί ένα παιδί να βρίσκεται έξι ώρες κάτω από αυτή την πίεση;»

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Νούσιας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα μέτρα που έχουν παρθεί λόγω κορονοϊού και στάθηκε κυρίως στο θέμα της μάσκας.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νούσιας, ο ίδιος έδωσε το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε γίνει στο Σύνταγμα κατά της χρήσης των μασκών.

«Με τη σύζυγό μου μετά από 14 χρόνια γάμου έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε τη δουλειά από το σπίτι. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε τον έρωτα, το σεβασμό και το θαυμασμό. Η κόρη μου φυσιογνωμικά είναι ίδια η μητέρα της, εγώ λέω ότι έχει πάρει τη ψυχή μου. Η συμμετοχή μου στο “Έτερος Εγώ” ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Όταν κάποιος από τους συναδέλφους μου κάνει κάτι σπουδαίο εγώ γίνομαι θαυμαστής του.

Όταν εγώ ακούω ότι πρέπει να πάω να στοιχηθώ ενάμισι μέτρο στην ουρά, να πρέπει να περιμένω μιάμιση ώρα να ξεκινήσει η παράσταση κ.ο.κ. αυτό από μόνο του μου λέει “μην έρχεσαι”. Εγώ λέω να αφήσουμε τον κόσμο να ζήσει ελεύθερα με τη γνώση της χρήσης των μασκών και των αντισηπτικών. Επίσης, τα μικρά παιδιά παίζουν και αγκαλιάζονται στις αλάνες, ποιο το νόημα έξι ώρες μέσα στο σχολείο ένα παιδί να ασφυκτιά πίσω από μία μάσκα; Και ποιος μπορεί να βγάλει έξω αυτό το παιδί που μπορεί να ασφυκτιά, μπορεί να έχει κρίση πανικού, μπορεί να έχει έλλειψη οξυγόνου και συγκέντρωσης από αυτό.

Σαφώς και πήγα στη διαδήλωση στο Σύνταγμα γιατί δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς μπορεί αυτό το μέτρο να μπει σε ισχύ κι ένα εξάωρο ολόκληρο ένα παιδί να βρίσκεται κάτω από την πίεση μιας μάσκας», είπε ο Τάσος Νούσιας.