Καρολίνα Καλύβα: Μπήκε στο πλατό υπό τους ήχους του Μπο

Καρολίνα Καλύβα

"Ανησυχούσα για το ότι πρέπει να το μάθει ο Μπο και ήξερα ότι αυτό δε γίνεται να συμβεί" είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα.

Την Καρολίνα Καλύβα υποδέχθηκαν στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μπήκε στο πλατό με το νέο τραγούδι του Μπο και του Χρήστου Δάντη. Μάλιστα μέχρι να φτάσει στην παρουσιάστρια, λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού, καθώς ήξερε τους στίχους.

«Πέρασα εκπληκτικά στο Survivor. Τον Μάριο τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που τον συνάντησα στα γραφεία. Δεν ήταν άβολο. Στη διαχείρισή του θα έλεγα ότι ήταν ανήσυχο. Ανησυχούσα για το ότι πρέπει να το μάθει ο Μπο και ήξερα ότι αυτό δε γίνεται να συμβεί…

Δέχτηκα σκληρή κριτική στα social media. Αλλά, εντάξει μπήκα στα σπίτια τους με κάποιο τρόπο, οπότε κάπως το καταλαβαίνω. Αυτό που είπα είναι ότι δε με αφορά η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου γιατί είναι δικό του θέμα. Την Ελευθερία την προπονούσα και εύχομαι να την προπονήσω και στο μέλλον. Της έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε αλλά, δε τα καταφέραμε. Δε πειράζει, δεν είναι ώρα ακόμα» είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα.