Καρολίνα Καλύβα για Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Το ήξεραν όλοι στην ομάδα»

Καρολίνα Καλύβα

"Έλαμψε, περισσότερο με το μήνυμα" δήλωσε με χαμόγελο η Καρολίνα Καλύβα.

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Καρολίνα Καλύβα, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό του Πρωινού μας στον ΣΚΑΪ. Η πλέον συζητημένη παίκτρια του φετινού Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και το μήνυμα που επέλεξε να του στείλει στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα σημείωσε χαρακτηριστικά για το πως έφτασε να λαμβάνει μήνυμα ο… καλός της στο έπαθλο επικοινωνίας πως «με ενημέρωσε κάπως η παραγωγή, έτσι απ’ έξω απ’ έξω, εάν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα. Ε, όταν ήθελα έστειλα κάτι τις και το έλαβαν. Για μένα απαντάω, δεν το ζήτησε εκείνος».

«Το ήξεραν όλοι στην ομάδα, δεν το ξέρουν τώρα με το μήνυμα. Το ήξεραν από τότε. Τον είδα τέλειο! Έλαμψε, περισσότερο! Πιστεύω ότι ένιωσε γεμάτος! Κάπως έτσι γέμισε, χάρηκε πολύ και… βαϊμπάρουμε ψηλά! Δεν ξέρω αν του άλλαξα τη διάθεση με το μήνυμα αλλά τον ανέβασα, τον εμψύχωσα. Βαριά λέξη είναι να πω πως είδα έναν ερωτευμένο άνδρα, είδα όμως έναν άνδρα που γούσταρε που είδε μήνυμα μου γιατί υπήρχε προφανώς ανησυχία και βλέπει ότι είναι όλα καλά και προχωράμε κανονικά».

«Με το μήνυμα του… απαντώ από έξω ότι όλα είναι καλά» πρόσθεσε, επίσης, η εντυπωσιακή personal trainer και πρώην παίκτρια του Survivor All Star.