Καρολίνα: «Η σχέση μου με τον Μάριο είναι σε παύση, δε με νοιάζει τι κάνει η Ελευθερία»

Καρολίνα

"Εγώ δεν είπα ποτέ τη λέξη "ερωτευμένη", γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο", δηλώνει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής «Γεια Σου» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Εκθέτεις λέγοντας ονόματα. Δεν σε αφορά κιόλας. Εκείνη την ώρα δίνεις τη δική σου προσωπική συνέντευξη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλεις στη φορά τα προσωπικά του άλλου. Είσαι σε ένα παιχνίδι, έχεις και μία κατεύθυνση από τον ρεπόρτερ», απαντά η Καρολίνα για την εμπλοκή του ονόματος της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor.

«Δεν πίστεψα αυτά που είπε ο Μπάρτζης για τον Μάριο και την Ελευθερία. Όχι ότι λέει ψέματα αλλά ο τρόπος που τα λέει παρεξηγεί. Καλύτερα να ρωτήσουμε τους ίδιους αν έχουν φιληθεί ή αν έχει συμβεί κάτι», σχολιάζει στη συνέχεια για το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο Κύπριους παίκτες.

«Εγώ δεν είπα ποτέ τη λέξη «ερωτευμένη», γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο. Το να κάνεις μία τέτοια δήλωση είναι σοβαρό. Δεν το ‘χω πει, μίλησα για θετικό συναίσθημα», διευκρινίζει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για τον Μάριο Πρίαμο.

«Το ότι ο καθένας μπορεί να τρέφει συναισθήματα για τον καθένα είναι δικό του θέμα. Εγώ βλέπω τι κάνω εγώ και δεν με απασχολεί τι κάνει η Ελευθερία. Όλο αυτό που ένιωθα με τον Μάριο δεν έχει τελειώσει, έχει μπει σε παύση», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Καρολίνα.