Κάρμεν Ρουγγέρη: «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο σκέφτηκα ότι η ζωή είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει»

Κάρμεν Ρουγγέρη

"Τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί μπαίνοντας στην εκκλησία και αντικρίζοντας το φέρετρο λιποθύμησα", αποκαλύπτει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για τον θάνατο τον γονιών της αλλά και πώς αντιμετώπισε τον καρκίνο, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και τον Αλέξανδρο Ρούτα.

«Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου. Έχασα τον κόσμο γύρω μου. Έβλεπα στον δρόμο κάποιον να του μοιάζει και έτρεμα. Και μετά με τη μανούλα μου το ίδιο. Δεν ήμουν στην κηδεία της, γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Είναι καλύτερα για μένα γιατί δεν την είδα νεκρή, την έχω στο νου μου ζωντανή και γλυκιά όπως ήταν. Και τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί μπαίνοντας στην εκκλησία και αντικρίζοντας το φέρετρο λιποθύμησα», εξομολογήθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Σκέφτηκα και μπόρεσα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα ότι μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι όπως όλος ο κόσμος είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.