Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του»

Κάρμεν Ρουγγέρη

"Σήμερα δεν έχω καμία απολύτως επικοινωνία μαζί του" δηλώνει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κάρμεν Ρουγγέρη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη μας ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και τη συνεργασία που είχε τηλεοπτικά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η ώρα η καλή».

Ένας ρόλος που σας στιγμάτισε επίσης ήταν και στη σειρά «Η ώρα η καλή». Έχετε επικοινωνία σήμερα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο;

Ο Αμαραντίδης που το έγραφε είναι καταπληκτικός. Η σειρά περνούσε υπέροχα μηνύματα. Είχαμε δέσει πάρα πολύ ωραία όλοι μεταξύ μας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Παίζαμε όλοι με την ψυχή μας. Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο δεν έχω καμία απολύτως επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Αλλά μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός και τον αγαπάω πραγματικά. Δεν θέλει να έχει επαφές με κανέναν και το σέβομαι. Δεν θέλω κι εγώ να ενοχλώ γι’ αυτό και δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο.

Θα θέλατε να γίνει το remake της σειράς «Η ώρα η καλή», θα ήσασταν θετική;

Φυσικά και θα ήμουν θετική. Θα ήταν καταπληκτικό. Είκοσι χρόνια μετά να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας. Να βλέπαμε τι κάνουν σήμερα τα εγγόνια. Θα ήταν τέλειο αν γινόταν και φυσικά θα δεχόμουν την πρόταση για το remake.