Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι αρνητικές οι απαντήσεις για τα παιδιά στην τηλεόραση»

Κάρμεν Ρουγγέρη

"Θέλω πάρα πολύ να κάνω μια εκπομπή με παιδιά" εξομολογήθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου την Μεγάλη Τετάρτη με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις που υπογράφει αυτή την περίοδο. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη διάθεση να παρουσιάσει μαι εκπομπή για παιδιά αλλά και στη σχέση με την κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάρμεν Ρουγγέρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια εκπομπή με παιδιά στην τηλεόραση και έχω κάνει σχετικές προτάσεις στο κρατικό κανάλι. Αλλά πάντοτε οι απαντήσεις είναι αρνητικές για τα παιδιά. Δεν ξέρω για ποιον λόγο».

«Εάν κάποιο παιδάκι έχει πρόβλημα στο σπίτι του, το καταλαβαίνω αμέσως από το σωματάκι του. Μαζεύεται και είναι αλλιώς. Αμέσως πηγαίνω στη μάνα του και ρωτάω για το πρόβλημα στο σπίτι. Όλα τα καταλαβαίνω γιατί τα αγαπάω πολύ».

«Θέλω να είμαι περισσότερο μαμά παρά φίλη. Δηλαδή είμαι και μαμά και πολλές φορές ενοχλώ από το πολύ μου ενδιαφέρον. Είμαι λίγο τρελή και με μαλώνουν τα παιδιά μου για αυτό» συμπλήρωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.