«Κάρφωσε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα! Ένιωσε άβολα η Φαίη Σκορδά…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποιος μπαίνει στο Survivor το επόμενο διάστημα;

Με αφορμή την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και το γεγονός ότι δεν ξεκαθάρισε αν θα την δούμε στο Survivor ή όχι, η κουβέντα στο Πρωινό άναψε για τα καλά. Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν δίστασε να πετάξει ευθέως το καρφί της, λέγοντας: «Πάντως, είναι πανέξυπνη γιατί προκαλεί φήμες με πολύ ωραίο τρόπο, με μοναδική μαεστρία. Πρόταση για το Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει δεχτεί».

Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά είπε στη συνεργάτιδά της: «Δεν είναι ωραίο αυτό που λες». Η Αφροδίτη Γραμμέλη, όμως, εξήγησε ακριβώς τι εννοούσε:

«Γιατί, είναι η αλήθεια. Μα δεν είναι ότι δεν την θέλουν ή δεν την αγαπάνε. Είναι ότι επειδή είναι αθλητικό μπαίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους πρωταθλητές στην Τουρκία. Το Survivor φέτος δεν είναι αυτό το στυλ, να μπορεί να μπει η Κωνσταντίνα ή μια κοπέλα παρουσιάστρια ή τραγουδίστρια, γιατί δεν έχει τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει πρωταθλητές. Γι’ αυτό μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και θα μπει και ένας ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…