Καρφιά για Λιάγκα και Voice στο «Όλα Παίζουν»

Οι ατάκες - φωτιά για τον νικητή Κώστα Αγέρη...

Τα σχόλια των παρουσιαστών του «Όλα Παίζουν» ακολούθησαν ο Δημήτρης Παπανώτας και η Ελένη Τσολάκη βγαίνοντας στην απογευματινή εκπομπή και μιλώντας για το The Voice, τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τον νικητή Κώστα Αγέρη.

«Ούτε που πήγε το μυαλό σας ότι οι Πόντιοι ψήφισαν τον Πόντιο, οι Κύπριοι τον Κύπριο.» υποστήριξε ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθισε να τον υπερασπιστεί…

«Αντικειμενικά πιστεύω ότι το παιδί την άξιζε την νίκη», αλλά εκείνος συνέχισε: «Ότι δηλαδή αύριο περιμένεις να τον δεις σε ένα μπουζουξίδικο πρώτο όνομα. Κάποια στιγμή πιστεύεις θα τον δεις;»

«Γιατί από τους υπόλοιπους τρεις ποιον περιμένεις να δεις πρώτο όνομα σε μαγαζί;» αναρωτήθηκε η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας υποστήριξε πως από τους διαγωνιζόμενους του The Voice οι φιναλίστ μπορεί να μην είχαν την απαραίτητη star quality για καριέρα, άλλοι όμως που ήταν παιχνίδι την έχουν.

«Κανέναν. Από τους άλλους που δεν πέρασαν στον τελικό περιμένω να δω. Και την Εύα και τον Άκη και τον φίλο σου τον Πέτρο. Εννοείται ότι θα είναι καλή φωνή, αφού πήγε στο Voice, όλοι είχαν καλές φωνές, λέμε είδες ένα πακέτο ανθρώπου με star quality που περιμένεις να τον δεις μεθαύριο Νίνο; Να τρέχουν τα κοριτσάκι από πίσω του;» είπε και πρόσθεσε πως αν είναι να γίνουν αλλαγές στα βασικά πρόσωπα του show πρέπει να γίνει στον παρουσιαστή…

«Πρέπει να γίνει φρεσκάρισμα στον παρουσιαστή. Ας το κάνει και η Σκορδά μια χρονιά. Ποπό! Έριξα βόμβα στην οικογένεια. Όπως είναι ο γονεϊκή άδεια δεν παίρνει λίγο ο άντρας λίγο η γυναίκα;»