«Καρφιά» για Κατερίνα Καινούργιου μετά τη φωτογραφία με τον αγαπημένο της!

Κατερίνα Καινούργιου

Πως σχολίασαν στο «Τι λέει;» την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου;

Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον αγαπημένο της Νάσο Αναστασόπουλο στο instagram, προκάλεσε ποικίλα σχόλια από την ομάδα του «Τι λέει;», με πρώτη πρώτη την Ελένη Τσολάκη να μεταφέρει την είδηση που… την σόκαρε.

«Εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτά και ο κόσμος εξελίσσεται, η ζωή προχωράει, βελτιώνεται. Καθημερινά αφήνεις έναν άνθρωπο κάπως και μπορεί την άλλη μέρα να τον βρεις διαφορετικά. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ξυπνάς το πρωί, έρχεται μια είδηση σε σοκάρει, μένεις με το στόμα ανοιχτό και διαβάζεις την είδηση και λες «οκέι», τέλειο, η Κατερίνα Καινούριου δεν είναι πια μόνη. Να είναι καλά το κορίτσι που χαίρεται τον έρωτα της σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Εγώ όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το ερωτικό ενσταντανέ και λέω κοίτα όχι μόνο δεν είναι μόνη, άλλαξε και ο τρόπος που το επικοινωνεί αυτό το πράγμα», είπε με νόημα η Ελένη Τσολάκη.

«Επειδή πολλοί είπαν ότι έπαθε Μαυρίδη, δεν έπαθε Μαυρίδη. Η Κατερίνα και τη μοναξιά της θα μας την πει και τη χαρά της θα μας την πει και τη σχέση της θα μας την πει», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Τσολάκη επανήλθε με καρφί: «Μα δεν είχε πει ότι δεν θα μας την πει;»

«Είχε πει, αλλά είχε πει για τη μοναξιά και γιατί να περιμένουμε και να είμαστε στεναχωρημένοι που είναι μόνη; Έχει το αγόρι της», απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τα σχόλια να μη σταματούν εκεί…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!