Καρφιά εκατέρωθεν για Αρναούτογλου – Γκολεμά: «Με προκαλείς και σου απαντάω» – «Καλό είναι να ζητάς και συγγνώμη»

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στην “εκρηκτική” τους συνάντηση στο “The 2night Show”.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ντέπυ Γκολεμά. Κατά καιρούς οι δυο τους έχουν ανταλλάξει πυρά μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, με την δημοσιογράφο και τηλεκριτικό να τονίζει πρόσφατα πως δεν θα πήγαινε στην εκπομπή του Γρηγόρη. Οι δυο τους, λοιπόν, συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό του “The 2night Show”, η κουβέντα τους κυμάνθηκε σε φυσιολογικά επίπεδα, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα καρφάκια εκατέρωθεν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε μεταξύ άλλων στην κουβέντα τους: «Δεν θα μπω σε διαδικασία να σου την πω. Με προκαλείς και σου απαντάω. Εγώ πιο πολύ απαντάω, παρά ξεκινά τη συζήτηση. Έγινες εσύ παρουσιάστρια, μην γίνω εγώ τηλεκριτικός. Εσύ το ξεκίνησες. Είμαι περήφανος για τα ριάλιτι που έχω κάνει. Και για το Survivor και για τη Φάρμα. Κάνω όσο καλύτερες εκπομπές μπορώ. Αν δεν έχω δικαιώσει σαν τηλεθεάτρια, σου ζητάω συγγνώμη και το λέω χωρίς κανέναν εμπαιγμό. Έχω δικαιώσει πάρα πολύ κόσμο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν δεν σου αρέσω σαν παρουσιαστής, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν άλλα… 149 κανάλια που μπορείς να δεις ότι θέλεις».

Η Ντέπυ Γκολεμά από την πλευρά της είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θα κάνουμε την εκπομπή και μετά θα βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και θα λες πάλι τα ίδια; Μην μου πεις ότι θέλεις να γίνει και τηλεκριτικός; Μου έχεις πει τέρατα. Είσαι περήφανος για τα ριάλιτι; Τι να σου πω αγόρι μου… Αυτό που πήγα εγώ δεν ήταν ριάλιτι, μην το συνεχίζεις… Δεν ήταν ριάλιτι αγοράκι μου, δεν ήταν ριάλιτι, εντάξει; Θα σου έλεγα να κάνεις καλύτερες εκπομπές. Έχεις δικαιώσει πολύ κόσμο, αλλά καλό είναι να ζητάς και συγγνώμη. Για πρώτη φορά μια χαρά τα πήγαμε, την δεύτερη θα… σκοτωθούμε».

Περισσότερα latest news »