«Καρφιά» από Σταμάτη για Σπυροπούλου! «Απ’ ότι κατάλαβα, θέλει…»

Σάσα Σταμάτη

Τα σχόλια της Σάσας Σταμάτη μετά την πρόσφατη on camera συνάντηση τους...

Σάσα Σταμάτη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντήθηκαν on camera προ ημερών, με την πρώτη να κάνει πρόταση στην πρώην παίκτρια του Survivor να τα πούνε στην εκπομπή της και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να επιμένει να βγουν πρώτα για φαγητό. Ο απολαυστικός διάλογος που εκτυλίχθηκε έγινε αφορμή και έμπνευση να διοργανώσει ο Γρηγόρης Μπάκας και η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» το δείπνο συμφιλίωσης των δύο κυριών. Φτάνοντας μέχρι την Ελευσίνα, συνάντησε την Σάσα Σταμάτη που ήταν χείμαρρος για τα πως και τα γιατί αυτής της «χυλόπιτας» που της έχει προσφέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Εγώ αθωώθηκα αγάπη μου. Με έχουν αθωώσει τα ελληνικά δικαστήρια. Μόνο και μόνο αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Δεν την πήγα εγώ στα δικαστήρια, εκείνη με πήγε. Το να βγω μαζί της δεν είναι δίκαιο για κανέναν καλεσμένο. Εσύ πριν κάνουμε τη συνέντευξη είχαμε συναντηθεί πριν; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Κάτι δεν μου αρέσει όταν θέλει κάποιος συνάντηση. Σημαίνει ότι κάτι θέλει να σου πει, να μην τον ρωτήσεις, να κάνει κάποιο συμβιβασμό. Κι εγώ δεν κάνω συμβιβασμούς.

Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Και στη Μύκονο που με είδε δεν μου μίλησε. Ενώ ήρθε στο τραπέζι, χαιρέτησε τον φωτογράφο, εμένα δεν με χαιρέτησε. Θέλω να σου πω… αν εγώ δεν θέλω να σου μιλήσω αυτή τη στιγμή, θα παρακαλέσεις εσύ εμένα; Εμείς την έχουμε καλέσει δύο φορές στην εκπομπή. Εγώ δίνω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Από ότι κατάλαβα θέλει και αυτή κάτι να κλείσει πρώτα για να έρθει» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη με νόημα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!