«Καρφί» της Φόνσου για Ρήγα: «Μην ξεχνάει ότι έχει κάνει τις «Τρίχες»

Η κριτική για Φασουλή - Φιλιππίδη και τη συμμετοχή τους στο YFSF!

Η Άννα Φόνσου είναι από τους ανθρώπους που εκφράζουν πάντα την άποψη τους χωρίς δισταγμό. Σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλημερούδια» και στον Κωνσταντίνο Αρκά η ηθοποιός δηλώνει πως δεν της έχει γίνει ποτέ πρόταση για talent show και πως δεν της αρέσει που βλέπει τον Σταμάτη Φασουλή και τον Πέτρο Φιλιππίδη στο YFSF.
«Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για talent show. Να μη μου κάνουν, δεν θα πάω» λέει η ηθοποιός και αναφέρεται στην συμμετοχή του Σταμάτη Φασουλή και του Πέτρου Φιλιππίδη στο show μεταμορφώσεων του ANT1… «Επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που λέω την αλήθεια, δεν τους βλέπω καλά. Είναι δύο ταλαντούχοι άνθρωποι και δεν μου αρέσει καθόλου που θα κρίνουν αν μοιάζει κάποιος με κάποιον. Και για αυτό το είδα μια φορά, γιατί έχω άποψη που σου το λέω και δεν θέλω να το ξαναδώ. Δεν θέλω να τον ξαναδώ τον Σταμάτη έτσι. Ακόμα και να έχει ανάγκη για τα λεφτά, γιατί μόνο για τα λεφτά το κάνεις αυτό, ας μείνει χωρίς λεφτά. Ο Σταμάτης για εμένα είναι είδωλο και ο Φιλιππίδης. Τα είδωλα μου δεν θέλω να μου τα γκρεμίζουν.»
Η ίδια δηλώνει επίσης πότε είναι η στιγμή που θα εγκαταλείψει τη θεατρική σκηνή: «Μόλις αρχίσω και δεν μαθαίνω τα λόγια θα τη σταματήσω» και με αφορμή αυτό απαντά στην ερώτηση του Κωνσταντίνου Αρκά σχετικά με την κόντρα Άννας Παναγιωτοπούλου και του Αλέξανδρο Ρήγα και συγκεκριμένα για το κομμάτι στο οποίο ο σεναριογράφος αναφερόταν στη δυσκολία εκμάθησης του ρόλου από την ηθοποιό.
«Δεν τον εκτιμώ για αυτό που είπε για μία συνάδελφο. Γιατί μπορεί να έχει δυσκολίες η Άννα αλλά παίζει τώρα στη Θεσσαλονίκη και ξεσκίζει με το έργο και έχει πολύ κείμενο. Δεν τον τιμά να λέει για μια ηθοποιό «Δεν μάθαινε τα λόγια της», έστω και αν δεν τα μάθαινε και μην ξεχνάει ότι έχει κάνει τις «Τρίχες». Να το πει δημόσια και να το ακούει η θυρωρός μου και να μου λέει «Η Παναγιωτοπούλου έχει άνoια; Δεν μαθαίνει τα λόγια της;»