Καρφί από Κοφινιώτη σε Μαγγίρα: «Σε είχα για πιο γλυκιά και ήρεμη!» – Κουδουνάρης: «Μπορείς να αποχωρήσεις!»

My style rocks

Δεν άφησε κουβέντα να πέσει κάτω η διαγωνιζόμενη του My styler rocks!

Η Τάνια Κοφινιώτη υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το ντύσιμο που έκανε ως… αρχισυντάκτρια περιοδικού μόδας και ήρθε σε κόντρα με τους κριτές που όχι μόνο εντόπισαν στοιχεία που δεν τους άρεσαν καθόλου, αλλά θεώρησαν και όλο το στυλ ξεπερασμένο.

«Νομίζω υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Βλέπετε πολύ απλά ντυσίματα, κάτι που καθημερινά μπορώ να το βάλω κι εγώ και να έρθω και λέτε «Ουάου! Τέλειο! Σου πάει! Καταπλητικό!» και βλέπετε κάτι πολύ διαφορετικό και λέτε «Δεν μου αρέσει, δεν σε κολακεύει το παντελόνι». Τρεις τέσσερις μέρες μου λέτε δεν με κολακεύει τίποτα. Μήπως να μην βγαίνω έξω, μήπως είμαι χοντρή;», διαμαρτυρήθηκε η Τάνια Κοφινιώτη

«Από τη στιγμή που όλοι έξω, εκατομμύρια κόσμος σου έλεγε τι καταπληκτική που είσαι, γιατί ήρθες στο My style rocks; Αφού δεν δέχεσαι την κριτική», αντέδρασε η Μπέττυ Μαγγίρα και στη συνέχεια τα άκουσε από την παίκτρια: «Προσωπικά σε είχα για πιο γλυκιά και πιο ήρεμη και τελικά…»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν άφησε τη συμπεριφορά της παίκτριας ασχολίαστη: «Σου προτείνω, αν δεν συμφωνείς με την επιλογή της κριτικής επιτροπής, που σημαίνει ότι θα ταλαιπώρησε όσο καιρό και αν είσαι εδώ – πραγματικά στο λέω με αγάπη – μπορείς να αποχωρήσεις γιατί πάντα θα αισθάνεσαι αδικημένη. Οπότε ή ξεκολλάς από αυτό το πράγμα που έχεις στο μυαλό σου, ή φεύγεις. Είναι απλά τα πράγματα. Για να μην στεναχωριέσαι, εσύ. Γιατί η ζωή είναι μικρή. Δεν κάνει να στεναχωριόμαστε χωρίς λόγο. Δεν σας ξέρουμε, δεν μας ξέρετε, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε τις 5 μέρες που είμαστε εδώ.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!