Kara Sevda: Ο Burak Özçivit απάντησε στις κατηγορίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Kara Sevda

«Δεν κρύβομαι πίσω από ένα μούσι! Θέλω να τον καλέσω να έρθει εδώ... να βγούμε μαζί μια βόλτα στην Άγκυρα».

[dfp_ads id=236982]

Μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα ζήλιας του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον Burak Özçivit, το στιγμιότυπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κυκλοφόρησε σε όλο το διαδίκτυο. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, έφτασε και στην Τουρκία και ο πρωταγωνιστής του Kara Sevda έδωσε την απάντησή του!

«Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Έμαθα γι’ αυτά που ειπώθηκαν στην Ελλάδα, από ένα παιδί, που είναι μάλιστα και συνάδελφος. Έχουμε βρεθεί με τον Δημήτρη σε μια επίδειξη μόδας πριν από 3 χρόνια στο Παρίσι. Δεν μπορώ να θυμώσω μαζί του. Μπορεί να είμαι ωραίος… μπορεί να είμαι φτιαγμένος, όπως λέει, αλλά αυτός είμαι! Δεν κρύβομαι πίσω από ένα μούσι, αλλά δεν του κρατάω καμία κακία. Θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον καλέσω να έρθει εδώ… να βγούμε μαζί μια βόλτα στην Άγκυρα. Να τον δουν και αυτόν τα κορίτσια και να διαλέξουν πραγματικά ποιος είναι ο καλύτερος», δήλωσε ο Burak.

Φυσικά, πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βίντεο που έφτιαξαν οι συνεργάτες του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο μοντάζ για να τρολάρουν το μοντέλο.