«Κάποτε με ρώτησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί δεν είμαστε φίλες και της είπα…»

Αλίκη Βουγιουκλάκη
"Δεν μου λείπει το παιδί. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω. Έχω πολλά ενδιαφέροντα άλλα".

Η Μαρία Κωνσταντάρου εξομολογήθηκε για πολλά στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη. Γιατί θεωρεί ότι οι δύο ταινίες που έκανε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη χειροτέρεψαν τη θεατρική της πορεία και γιατί δεν έκανε παιδί;

«Ο κινηματογράφος άλλαξε την θεατρική μου πορεία προς το χειρότερο. Δύο ταινίες έχω κάνει και τις δύο με την Αλίκη, το «Αχ αυτή η γυναίκα μου» και το «Η Μαρία της σιωπής». Ο ρόλος της «Ασημίνας» φοβάμαι ότι μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο για πιο σοβαρούς ρόλους. Ήθελα να παίξω τραγωδία. Δεν έχω παίξει ούτε στην Επίδαυρο, ούτε στο Ηρώδειο κι έχει παίξει και η κουτσή Μαρία.

Φίλες είναι μεγάλη κουβέντα. Κάποτε μου είπε η Αλίκη ¨Μαρία γιατί δεν είμαστε φίλες εμείς»; Και της είπα «Αλίκη μου γιατί δεν έχεις χρόνο». Η φιλία χτίζεται.

Είχα κάνει ένα παιδί και πέθανε στον λώρο. 9 μηνών μου έκαναν καισαρική και είχε πνιγεί από τον λώρο. Μετά έλεγα τώρα θα παίξω αυτό δεν προφταίνω, μετά θα παίξω το άλλο δεν προφταίνω… Πάντως δεν μου λείπει το παιδί. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω. Έχω πολλά ενδιαφέροντα άλλα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…