«Κάποια τραγούδια έκαναν κακό στην καριέρα μου»

«Μετά την οικονομική κρίση έπαθα επιχειρηματική καθίζηση - βρέθηκα να χρωστάω...»

Ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογείται τα λάθη της ζωής του, αλλά και ποιες ήταν οι γυναίκες που ερωτεύτηκε περισσότερο σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και την Σοφία Χουντάση…

 Ποιο ήταν το μεγαλύτερο επαγγελματικό λάθος σου;

«Έχω ερμηνεύσει κάποια τραγούδια που έκαναν κακό στην καριέρα μου. Δεν μετανιώνω όμως γιατί έμαθα από τα λάθη μου. Είναι δύσκολο να καλύψεις την αποτυχία όταν βρίσκεσαι στην κορυφή. Πρέπει να ακολουθήσουν πέντε επιτυχίες τουλάχιστον. Θυμάμαι να τραγουδάω το «Να πεθάνουν οι γυναίκες» στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μετά να νγαίνουν κάποιες φεμινίστριες και να μου ακυρώνουν τους χορούς στο «Διογένης Παλλάς». Αν και έκανε τεράστια τραγουδιστική επιτυχία, δημιούργησε άθελα μου προβλήματα.

Άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή σου τελευταία λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισες;

Εκτός από το τραγούδι, ανοίχτηκα στις επιχειρήσεις, ήμουν πάνω από όλες τις δουλειές και ξέχασα τον Λευτέρη. Αμέλησα τη μηχανή – δεν έκανα σέρβις, δεν ξεκουραζόμουν, δεν έτρωγα, κατάντησα να δουλεύω 20 ώρες και να κοιμάμαι δυο ώρες όρθιος. Μετά την οικονομική κρίση έπαθα επιχειρηματική καθίζηση – βρέθηκα να χρωστάω ΙΚΑ κλπ. και αυτό ήταν που με πείραξε πολύ. Δεν μπορούσα καν να χαρώ την επιτυχία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου στον «Βοτανικό». μετά τις γιορτές λιποθύμησα στο καμαρίνι, πήγα στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να μιλήσω.

Ποιες γυναίκες έχουν στιγματίσει τη ζωή σου;

Από τις 7 μεγάλες σχέσεις μου όλες τις αγάπησα. Αλλά ερωτεύτηκα πολύ τη μητέρα της κόρης μου Ζώζα Μεταξά, την Άντζελα Δημητρίου και τη Νάνσυ Αλεξιάδη.

Διαβάστε ακόμα:

E. Κωνσταντινίδου: Το ζεϊμπεκικο στην πρεμιέρα του Λ. Πανταζή για τα γενέθλια της κόρης της