«Κάποια στιγμή είχαμε έρθει σε τριβή με τον Νίκο Μουτσινά …πλέον έχουμε τυπικές σχέσεις»

Νίκος Μουτσινάς

«Δεν με εκνεύρισε κάτι. Και ίσα ίσα όταν συνεργαζόμασταν...»

Αν υπάρχει κάποιος ηθοποιός με τον οποίο δεν θα ξανασυνεργαζόταν ρώτησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη κι εκείνος αποκάλυψε πως έχει έρθει σε σύγκρουση στο παρελθόν με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ τώρα έχουν τυπικές σχέσεις.

[dfp_ads id=236982]

«Κάποια στιγμή είχαμε έρθει σε τριβή με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά ξανασυνεργαστήκαμε μετά από χρόνια πάλι. Αυτό το ποτέ μη λες ποτέ το έχω σαν αρχή μου. Τώρα έχουμε τυπικές σχέσεις. Μια χαρά.

Δεν με εκνεύρισε κάτι. Και ίσα ίσα όταν συνεργαζόμασταν ήταν πολύ δεκτικός στη σχέση ηθοποιού σκηνοθέτη, απλά ο Νίκος αποφάσισε κάποια στιγμή ότι θέλει να έχει και τις ιδιότητες που έχω εγώ, του σκηνοθέτη και συγγραφέα και δεν θα μπορούσαμε να συμπλεύσουμε. Περισσότερο απόφαση του Νίκου ήταν κατά κάποιο τρόπο το να αποχωρήσει από τη συνεργασία μας, γιατί ήθελε, και καλά έκανε, να έχει και αυτές τις ιδιότητες.

Ως ηθοποιός και παρουσιαστής είναι καλύτερος ο Νίκος Μουτσινάς. Είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός και σαν παρουσιαστής έχει ένα ευφυέστατο χιούμορ και το χειρίζεται πάρα πολύ καλά, εξού και είναι στην τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια» ανέφερε ο Γιώργος Βάλαρης για την Νίκο Μουτσινά.