«Κάποια πράγματα με το μοντάζ του Survivor παράγιναν! Υπήρξε παραποίηση της πραγματικότητας»

Survivor

«Στο φετινό Survivor δεν έχει χαρακτήρες. Είναι όλοι ψιλο... flat.»

Ο Κώστας Αναγνωστοπούλος μίλησε στο Πρωινό για την εμπειρία του στο Survivor, τους φετινούς παίκτες, αλλά και τη δύναμη του μοντάζ, η οποία ειδικά την προηγούμενη σεζόν είχε απασχολήσει πολύ.

«Ξεκίνησα να δουλεύω από πολύ μικρός. Στο χαμηλότερο πόστο έπλενα ποτήρια και σιγά σιγά ανέβηκα σταδιακά και έφτασα να έχω τρία μαγαζιά. Βοήθεια δεν είχα καμία. Ίσα ίσα, όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, είχαμε δάνεια, πουλήσαμε σπίτια, ήταν λίγο δύσκολα για εμάς. Ήμουν 20 χρονών. Στα καράβια πήγα για να μαζέψω χρήματα.

[dfp_ads id=236982]

Κάποιες στιγμές μου στο Survivor έχουν παρεξηγηθεί. Ενδεχομένως κάποια πράγματα παράγιναν για να είμαι ειλικρινής. Όταν σε ένα παιχνίδι μου έκαναν ένσταση και τους κούνησα το χέρι ότι δεν το έκανα και κάνω στην αντίπαλη ομάδα «όχι» δεν το έκανα και το έβγαζε η παραγωγή σαν να πανηγυρίζω ειρωνικά στον αντίπαλο… Αυτό είναι παραποίηση της πραγματικότητας.

Στο φετινό Survivor δεν έχει χαρακτήρες. Είναι όλοι ψιλο…flat» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην μισθοφόρος, ο οποίος περιέγραψε και μια περίοδο εκτός Survivor που ζούσε με τον κολλητό του τρώγοντας μόνο ψωμί, ρύζι και λεμόνι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!