«Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο εσύ με το κορμί σου».
Η Έλλη Τρίγγου εξομολογήθηκε στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως στη θάλασσα κάνει κυρίως γυμνισμό, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το ανθρώπινο σώμα είναι η περιουσία μας, είναι ένα δώρο.
«Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ότι πιο όμορφο, ένα δώρο, η περιουσία μας. Εμένα δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=WSfG0pcULbc
Οπότε, όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που είναι προστατευμένο, που επιτρέπεται, που δεν θα φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω», είπε η Έλλη Τρίγγου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ