Κάνε Παζάρι: Σήμερα η πρεμιέρα

Κάνε Παζάρι

Τελικώς, το παιχνίδι βγαίνει απόψε στον αέρα του ΣΚΑΪ...

Το μεγαλύτερο τηλεπαιχνίδι, που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο επιστρέφει ανανεωμένο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η μεγάλη πρεμιέρα για το ιστορικό τηλεπαιχνίδι Κάνε Παζάρι έρχεται απόψε στις 18.50 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Κάνε Παζάρι

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους, που επιλέγει από το πολυπληθές κοινό, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα.

Κάθε διαγωνιζόμενος δοκιμάζει την τύχη του και προσπαθεί να κάνει το σωστό παζάρι, μέσα από καταστάσεις που κρύβουν αγωνία, συγκίνηση, γέλιο, χαρά, κέφι και δράση.

Κάνε Παζάρι

Με μόνο «όπλο» το ένστικτό του, κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να μαντέψει σωστά, ν’ ανοίξει τη σωστή κουρτίνα και να αποφύγει το ΖΟΝΚ προκειμένου να βγει κερδισμένος.

Στο πλατό βρίσκεται μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ρόλο βοηθού ο Αλέξης Παππάς καθώς και τα δυο όμορφα κορίτσια που παρουσιάζουν τα πλούσια δώρα του παιχνιδιού: Μαργκώ Τούμπανη και Στέλλα Μιχαλέα.

Στα voice over είναι ο Ήζυ Κουτιέλ, η πιο γνώριμη φωνή του τηλεπαιχνιδιού αφού έχει υπάρξει σε όλα τα «Παζάρια».  Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γιάννης Πατρικαρέας.

Κάνε Παζάρι