Κάνε Παζάρι: Ποιος θα βρεθεί δίπλα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Παπαδημητρίου

Ποια ήταν τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ «Κανε Παζάρι»;

[dfp_ads id=236982]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά κάνοντας παζάρι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, υποβάλλοντας τους διαγωνιζόμενους σε δοκιμασίες και μοιράζοντας πλούσια δώρα και χρήματα.

Στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Κάνε Παζάρι» που θα διεκδικήσει μια θέση στις επιλογές των τηλεθεατών, η παρουσιάστρια θα έχει και βοήθεια από ένα ανδρικό πρόσωπο για την εκτέλεση των δοκιμασιών. Επιλογή της παραγωγής για τη θέση αυτή, αν και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το μοντέλο Αλέξης Παππάς.

Τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, πέρασαν ακόμα από δοκιμαστικό για τη θέση του βοηθού της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης και ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης.

Να σημειωθεί ότι σε αυτή την εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού δεν πρόκειται κάποιο πρόσωπο να ενσαρκώσει τον ΖΟΝΚ, ενώ θα υπάρχουν και δυο γυναικείες παρουσίες που θα κάνουν πιο θελκτικό το περιεχόμενο – μυστήριο που θα διεκδικεί κάθε παίκτης.

Γιώργος Σκρομπόλας

Λία Παππά