Κάνε παζάρι: “Έκλεισε” η πρεμιέρα για το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ!

Κάνε παζάρι

Η ανακοίνωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Την επόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα βγει τελικά στον αέρα του ΣΚΑΙ το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού, το “Κάνε παζάρι”. Την είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά χωρίς καμία άλλη αναβολή, την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 18.50 στον ΣΚΑΙ και κάθε μέρα, κάνουμε παζάρι και μοιράζουμε πολλά δώρα και μετρητά σε όλους!! Σε περιμένω για να περάσουμε μια ώρα γεμάτη κέφι, χαρά και γέλιο!! Τα λέμε την Δευτέραααααα», έγραψε στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει ,αλλά χωρίς καμία άλλη αναβολή ,την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ,στις 18.50 στον ΣΚΑΙ και κάθε μέρα ,κάνουμε παζάρι και μοιράζουμε πολλά δώρα και μετρητά σε όλους!!!???????????????????????????????????????????????? Σε περιμένω για να περάσουμε μια ώρα γεμάτη κέφι ,χαρά και γέλιο!!???????????? Τα λέμε την Δευτέραααααα???????????????????????? #kanepazari #skaitvgr #kanetintuxisou #gameshow #excited #grateful #fun #greektelevision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις