Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι!

Για τα οικονομικά του αλλά και για κάποια προσωπικά του θέματα μίλησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Είμαστε ένας λαός περήφανος. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι δεν έχει να πληρώσει φόρο. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι είναι στα πρόθυρα του Κορυδαλλού. Όλοι είμαστε. Εγώ ομολογώ ότι την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος δεν έχω να την πληρώσω. Το χαράτσι που μου ήρθε για το 2010 και 2011 δεν έχω να το πληρώσω. Έχω πέντε παιδιά. Δεν είμαι κανένας άνθρωπος που κάνω ζωή περίεργη. Αυτή η επίθεση που γίνεται στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει τώρα. (…) Τα παιδιά μας δεν γίνεται να πηγαίνουν μετανάστες στο εξωτερικό», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Όσο για το περιστατικό με τον αστυνομικό που τον παρακαλουθούσε νομίζοντας ότι παρακολουθεί κάποιον άλλον ο κ. Καμμένος είπε ότι του έχει περάσει από το μυαλό να παρακολουθήσει γυναίκα.

Δήλωσε επίσης πεπεισμένος ότι ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό κόμμα που είναι έξω από τα πλαίσια της Δημοκρατίας και θα τους βγάλει έξω από την Βουλή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστος δημοσιογράφος δηλώνει πως επιθυμεί την επιστροφή της βασιλείας στην Ελλάδα!