«Καμία σύντροφος του δεν είναι αντάξια του γιου μου»

«Δεν έχει γεννηθεί ακόμα!»

Η Ελένη Ψυχούλη που τηλεοπτικά γνωρίσαμε μέσα από το Chef στον αέρα μίλησε στο Thema People και την Σοφία Χουνταση για τη ζωή της στο εξωτερικό όταν έκανε δημόσιες σχέσεις στον γλύπτη Τάκη και νέους καλλιτέχνες, αλλά και πως αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Περνούσα καλύτερα στην Ελλάδα. Είχαν τελειώσει τα 80s, τα πάρτι στο Παρίσι και είχε έρθει η πρώτη οικονομική κρίση. Η ζωή άρχισε να γίνεται θλιβερή. Έτσι, μια μέρα επέστρεψα στην Ελλάδα χωρίς καν να πάρω τα πράγματά μου. Δούλεψα με νέους καλλιτέχνες, αλλά σύντομα έκλεισε αυτός ο κύκλος. Δεν μπορώ να κάνω ένα επάγγελμα μέχρι να πεθάνω. Αν κάποιος μου πει κάτι τέτοιο θα πεθάνω τώρα. Θέλω να ξέρω ότι πάντα ζω με μία ανοιχτή πόρτα. Στον διάδρομο του σπιτιού μου έχω πάντα μια βαλίτσα. Δε τη βολεύω γιατί είναι ψυχολογικό. Αν μου κρύψεις τη βαλίτσα θα πάθω πανικό. Θέλω να τη βλέπω, τάχα μου ότι θα πάω κάπου. Και ας μην πηγαίνω. Με την οικονομική κρίση η βαλίτσα μου ήταν εκεί για τρία χρόνια, ενώ δε μπορούσα να πάω πουθενά.»

Η τηλεμαγείρισσα μίλησε ακόμα για τη σχέση με το γιο της, αλλά και πως εξελίσσεται σε μία παραδοσιακή ελληνίδα μάνα…
«Η σχέση γιου και μάνας είναι μία ερωτική σχέση. Δεν θα ξεχάσω πως όταν γεννήθηκε ο Γιώργος έλεγα ότι θα διορθώσω όλο αυτό το κακό της Ελληνίδας μάνας με τους γιους από το οποίο είχαμε υποφέρει όλες ως γκόμενες. Τελικά, έχω γίνει χειρότερη. Έχω καταλήξει δε ότι είναι καρμικό. Καμία σύντροφός του δεν είναι αντάξια του γιου μου. Δεν έχει γεννηθεί ακόμα!»

Διαβάστε ακόμα:

Ελληνίδα παρουσιάστρια παραδέχτηκε on air ότι έχει να κάνει σεξ 8-9 χρόνια!

Η Ψυχούλη μιλάει για ανεξάρτητη Κρήτη! Σε δύσκολη θέση ο Παρτσαλάκης!