Καλύτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος

Θετική μοιάζει η εξέλιξη της υγείας του.

Η είδηση πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής προκάλεσε αναστάτωση στους αγαπημένους του ανθρώπους και ευρύτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα νέα όμως φαίνεται πως είναι ευτυχώς καλά για τον παρουσιαστή.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου βρίσκονται ο γιος του, Στέργιος, η στενή συνεργάτιδα και κουμπάρα του, Ελευθερία Κεφαλά, η Σοφία Βόσσου και η κόρη της, Ερασμία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit, σήμερα, περίπου στις 12 το μεσημέρι ο παρουσιαστής των επιτυχιών αποσωληνώθηκε και σταμάτησε η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Παραμένει στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, στο Ιπποκράτειο, και εντός της ημέρας αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και ήδη του έχουν συστήσει ξεκούραση.

Άλλωστε, η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη, μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, το περασμένο Σάββατο.