Καλύτερα Δε Γίνεται: Τι αποκαλύπτουν οι συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού για την επόμενη σεζόν;

Καλύτερα δε γίνεται

Ποιοι συνεχίζουν κανονικά και του χρόνου στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού;

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησαν οι συνεργάτες του Καλύτερα Δε Γίνεται. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Πανόπουλος αναφέρθηκαν στις συζητήσεις στις οποίες βρίσκονται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αποκαλύπτοντας εάν έχουν υπογράψει με τον Alpha η όχι.

«Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε μία εκπομπή που αυτό που συμβαίνει στον αέρα είναι τόσο φυσικό, ρέει σαν να είσαι με δικούς σου ανθρώπους, σε έναν δικό σου, οικείο χώρο με ασφάλεια. Πάμε για 4η χρονιά τώρα, τουλάχιστον για τον εαυτό μου μπορώ να σας πω ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου αυτή η χαρά», δηλώνει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Καλύτερα Δε Γίνεται για 2η χρονιά. Υπέροχη παρέα, υπέροχο κλίμα στον Alpha που – το έχω ξαναπεί – νιώθω σαν σπίτι μου. Μακάρι όλες οι συνεργασίες στην τηλεόραση να ήταν έτσι», αναφέρει από την πλευρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Είμαστε σε περίοδο που το συζητάμε για 3η χρονιά. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, οπότε ό,τι γίνει θα είναι παραγωγικό και χρήσιμο», συμπληρώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Πιστεύω πως και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είμαι στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού. Κάναμε τις συζητήσεις μας με το κανάλι, με τη Ναταλία πλέον δε χρειάζεται καν να συζητάμε, μιλάμε με τα μάτια», δηλώνει η Εβελίνα Νικόλιζα για την παρουσία της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Προσωπικά, θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω του χρόνου κάπου αλλού ή χωρίς να βλέπω τα παιδιά και να μιλάμε», τονίζει η γνωστή YouTuber.