Καλομοίρα: Το άκυρο στο Voice, το Fame Story και η επιστροφή στη Eurovision

Καλομοίρα

"Το έχω όνειρο να έρθουν να με δουν τα παιδιά μου στη Eurovision με τη σημαία και να φοράνε ζακέτα που να λέει ότι είμαι η μαμά τους" δηλώνει η Καλομοίρα.

Την Καλομοίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για το φετινό Madwalk. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς αλλά και το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στη σκηνή της Eurovision.

«Είναι δύσκολο να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα λόγω των παιδιών. Δεν θέλω να τους πάρω από γιαγιάδες, παππούδες κτλ. Θέλω να μάθουν ελληνικά, να κάνουν παρέες με Έλληνες και μετά μπορεί να τους παντρέψουμε στην Ελλάδα» ανέφερε η Καλομοίρα, ενώ για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της παραδέχεται πως: «Έπεσα ψυχολογικά. Δώσε μου αυτή τη χρονιά να κάνω αλλαγές. Ο Δημητράκης μου του άρεσε, γιατί δεν θέλει να με πονέσει. Ο Γιώργος μου είπε «χάλια» και η μικρή μου φώναξε γιατί δεν έβαψα και τα φρύδια».

Της έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση στην τηλεόραση; «Είχαν γίνει για το Voice να είμαι κριτής, γιατί τα έχω περάσει αυτά… αλλά δεν μπορούσα γιατί είχα κάτι άλλο στο πρόγραμμα. Μου αρέσει η παρουσίαση αλλά προτιμώ όχι live. Το live θέλει πάρα πολλή εμπειρία» αναφέρει η Καλομοίρα.

Για την πιθανή επιστροφή του Fame Story στις οθόνες μας η Καλομοίρα δηλώνει: «Τρελαίνομαι, τέλεια. Το χρειαζόμαστε, γιατί είναι ευκαιρία να βρούμε νέα παιδιά. Μου αρέσει να είμαι κριτής ή να κάνω coach στα παιδιά, γιατί έχω πράγματα να τους δώσω», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε να αναλαμβάνει κάποιον ρόλο εκεί.

Τέλος, η Καλομοίρα δεν αποκλείει μία επιστροφή της στη σκηνή της Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι είναι όνειρό της να τη δουν τα παιδιά της στον διαγωνισμό, φορώντας ζακέτα με το όνομά της.