Καλομοίρα: «Φυσικά έχει περάσει κρίση η σχέση μας με τον Γιώργο! Όταν ήμουν έγκυος…»

Καλομοίρα

Η Καλομοίρα αποκαλύπτει τι κάνει για να παραμένει φρέσκια.

Ένας ούριος άνεμος φύσηξε και έφερε την Καλομοίρα Στη Φωλιά των Κου Κου όπου αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο όλα τα μυστικά που την κάνουν να δείχνει ακόμα κοριτσάκι…

«Είναι πολύ δύσκολο, αλλά κάνω focus, κάνω γυμναστική κάθε μέρα και έχω αλλάξει τη διατροφή μου. Τηγανητές πατάτες έφαγα χθες. Πήγαμε να φάμε και τσίμπησα λίγο. Αλλά δεν τρώω τηγανητά γιατί θέλω να μου φύγει η κυτταρίτιδα. Τα έχω κόψει εδώ και ένα χρόνο και έχει φύγει η περισσότερη. Ήμουν ένα χρόνο vegan, αλλά μετά τους πρώτους δύο μήνες ένιωθα κουρασμένη και ξεσπούσα λίγο στα παιδιά που δεν είμαι τέτοια. Είχα νεύρα. Ήμουν δύο εβδομάδες στο κρεβάτι και με έπαιρνε ο Γιώργος και του έλεγα «ναι ναι τώρα έπλυνα τα πιάτα», αλλά κοιμόμουν. Δεν είχα ενέργεια. Αλλά μετά έβαλα το κρέας πίσω στη διατροφή μου. Νιώθω άσχημα. Αγαπάω τα ζώα, αλλά τι να κάνω;

[dfp_ads id=236982]

Είμαι φρέσκια γιατί νομίζω είναι τα πράσινα που πίνω, το νερό και έχω κάνει μποτοξάκι. Θα νευριάσει ο πατέρας μου, αλλά έχω κάνει δύο φορές. Αλλά το κάνω natural, κουνιέμαι», είπε με τη μοναδική αθωότητά της η Καλομοίρα.

Η ίδια είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision πίσω στο 2008 και αναφέρθηκε στη φετινή συμμετοχή της φίλης της Γιάννας Τερζή αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

«Όταν είσαι πάνω στη σκηνή και είσαι ανοιχτό βιβλίο, είσαι ανοιχτή στα καλά και στα άσχημα. Πρέπει να παλέψεις να σου βγουν τα τρία λεπτά πάνω στη σκηνή. Να πεις θα το κάνω. Για την Ελλάδα. Νομίζω το είχε αυτό, αλλά θέλει πολλή υποστήριξη και από πίσω και δεν ξέρω αν το είχε αυτό. Δεν ξέρω αν η Γιάννα Τερζή θέλει να μιλήσω για αυτό, αλλά την άκουσα και στεναχωρήθηκα. Εμείς ήμασταν τρίτοι στη Eurovision και έκλαιγα. Είναι λογικό.

Την αγαπώ την Ελένη Φουρέιρα. Είναι entertaining. Δουλεύει και φαίνεται. Την κοιτούσα και μου έλεγε ο Γιώργος μην σου μπαίνουν ιδέες.

Αν μου έκαναν πρόταση την επόμενη χρονιά για τη Eurovision, θα έλεγα σας λατρεύω και ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ», είπε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στην επιλογή της να φύγει από την Ελλάδα και να αφήσει την καριέρα της εδώ, η ίδια σχολιάζει: «Δεν μετάνιωσα που πήγα στην Αμερική, γιατί η αληθινή αγάπη με τον Γιώργο είναι πιο σημαντική. Γιατί θα χωρίζαμε. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσο μακρινή σχέση. Για πόσο καιρό; Φυσικά έχει περάσει κρίση η σχέση μας. Όταν ήμουν έγκυος οι ορμόνες με τρέλαιναν, αλλά μετά όλα καλά.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!