Καλοκαιρινές διακοπές με 10 ευρώ την ημέρα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλεί τον Θανάση Τσαλταμπάση σε μια απόδραση, κάτω από μέτρα λιτότητας, στην όμορφη Σύρο. Στόχος είναι να μην ξοδεύουν και οι δύο μαζί, πάνω από 20 ευρώ την ημέρα.

Γρηγόρης και Θανάσης φτάνουν στο νησί με το πλοίο της γραμμής. Πού θα κοιμηθούν; Τί θα φάνε; Πώς θα τα βγάλουν πέρα; Οι απαντήσεις δίνονται μέσα από απίθανες βόλτες στο κυκλαδίτικο νησί. Οι δυο φίλοι γυρνούν όλο το νησί με auto-stop, πάνω σε καρότσες και τρίκυκλα και συνομιλούν με ντόπιους.

Πρώτη και βασική κίνηση είναι το στήσιμο σκηνής σε μια όμορφη παραλία και το άναμμα φωτιάς. Το δείπνο περιλαμβάνει λουκάνικα κάτω από τον ξάστερο ουρανό.

Την επόμενη μέρα το ψάρεμα μπαίνει στο πρόγραμμα, για την εξασφάλιση του μεσημεριανού γεύματος αλλά και ως ευκαιρία περισυλλογής. Η αποτυχία ήταν αναμενόμενη. Σκέψεις πήγαν κι ήρθαν, όπως και τα ψάρια αλλά κανένα δεν τσίμπησε. 'Ετσι, οι δυο φίλοι «προμηθεύονται» από ένα θερμοκήπιο τα απαραίτητα ζαρζαβατικά και κατευθύνονται προς κοντινή ταβέρνα για να πάρουν δυνάμεις. Το πορτοφόλι, όμως, δεν συμφωνεί κι έτσι αναγκάζονται να καταφύγουν στην «παραδοσιακή» λάντζα.

Απόψε στις 22:00 στο MEGA.

Διαβάστε ακόμα:

Αρναούτογλου: Δεν ξέρω να κολυμπάω!

Η Ελένη συνάντησε τον Γρηγόρη και η τηλεθέαση πήρε την ανηφόρα

Ο Γρηγόρης απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν στον Γιάννη Λάτσιο!

Γρηγόρης – Ελένη: Τι μισθούς έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια;

Τι είπε ο Γρηγόρης στην Ελένη για τον Ματέο;

Η θερμή υποδοχή της Ελένης στον Γρηγόρη μετά από 11 χρόνια!

Αρναούτογλου στην Ελένη: “Ναι, χώρισα με τη Νικόλ”!