Καλοκαίρι μαζί στις 10: Ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή!

Καλοκαίρι μαζί στις 10
Τι ανέφερε στον αέρα της εκπομπής για τους λόγους της αποχώρησης της;

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής η Νικολέττα Ράλλη ανακοίνωσε πως η Μαρία Λουίζα Βούρου δεν θα βρίσκεται στην παρέα τους από την επόμενη εβδομάδα. Τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του καλοκαιρινού πρωινού του ΑΝΤ1 η Μαρία Λουίζα Βούρου η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, αποχωρεί από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα για να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για τη μητρότητα.

«Ξέρετε τι δεν θα έχουμε δυστυχώς την άλλη εβδομάδα; Την Μαρία Λουίζα μας, την οποία θέλω να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά που ήταν από την αρχή εδώ. Ο κόσμος το ξέρει. Από το Μακεδονία TV ήρθε και δούλεψε εδώ σερί. Μπήκαμε στην τελική ευθεία να γεννήσουμε όπως θα έλεγε και ο Γιαννάκης. Και η αλήθεια είναι ότι βαρύναμε και είναι πολύ δύσκολο. Και να ξυπνάς και ζέστη και η κοιλιά μέχρι απέναντι», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής, ενώ η Μαρία Λουίζα Βούρου συγκινημένη μοιράστηκε τις σκέψεις της, λέγοντας πως περίμενε αυτό το «ταξίδι» να κρατήσει λίγο περισσότερο.

«Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι θα αντέξω περισσότερο. Αλλά επειδή από πέρυσι τον Οκτώβρη έχουμε πάει non stop και με την εκπομπή επάνω και με τις άλλες μου δουλειές εδώ στην Αθήνα, κουράστηκα και κατόπιν συνεννόησης και με το γιατρό πρέπει λίγο να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές γιατί Σεπτέμβριος έρχεται και θα γεννάμε. Οπότε σας ευχαριστώ πάρα πολύ και όλους εδώ στον ΑΝΤ1 και σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι πολύ δυναμικά όπως ήδη πάμε», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!