Καλλιόπη: «Μου την έφεραν να την φωτογραφίσω, τι να φωτογραφίσω σε αυτή;»

Καλλιόπη

"Λέω τι θα την κάνω αυτή τώρα; Δεν μου άρεσε καθόλου", αποκαλύπτει η Καλλιόπη.

Η Καλλιόπη, καλεσμένη στο Πρωινό, απάντησε για το αν έχει δεχτεί πρόταση από το GNTM. «Μου έχει γίνει πρόταση από το GNTM αλλά δεν θέλω, δεν μου αρέσει να κρίνω τα κοριτσάκια και να τα κάνω να αισθάνονται άσχημα. Στη δουλειά μας, στο σετ το φωτογραφικό, ερχόντουσαν κορίτσια και ποτέ δεν τους είπα «πώς είσαι έτσι, κάνε αυτό, κάνε εκείνο». Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτά δεν υπάρχουν. Αυτό είναι ένα παιχνίδι εμπορικό για να βλέπει ο κόσμος», λέει η διάσημη φωτογράφος.

Στην ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το ποιες Ελληνίδες μοντέλα έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό, η Καλλιόπη είπε: «Φωτογραφικά έχουν κάνει λίγα πράγματα. Η Έλενα Κουντουρά έκανε πασαρέλα πολύ και έκανε μια διαφήμιση του Dior. Όλες έκαναν από λίγα, και η Καγιά και η Ζυγούλη, δεν έκαναν όμως καριέρα. Είναι τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός και τόσες πολλές οι κουκλάρες. Υπάρχουν συγκλονιστικά κορίτσια».

Για τις διάσημες του εξωτερικού, η Καλλιόπη ανέφερε: «Η Μίλα Γιόγιοβιτς ήταν καλλονή, πολύ ωραίο κοριτσάκι. Την πρώτη φορά που την είδα ήταν 12 χρονών και ήταν κουκλάρα. Δεν μου άρεσε καθόλου η Αν Νικόλ Σμιθ. Μου την έφεραν να την φωτογραφίσω και λέω «Τι είναι αυτή; Τι να φωτογραφίσω σε αυτή; Ψηλή, νταρντανοειδής, κάτι νύχια να! Λέω τι θα την κάνω αυτή τώρα; Δεν μου άρεσε».