Καλημερούδια: Άγριο κράξιμο σε Αρναούτογλου για τη συνέντευξη με Βαλλιανάτο!

«Είμαστε και gay friendly αλλά από την άλλη να εκφράζουμε και την ρατσιστική άποψη του μέσου Ελληνάρα... Έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας...»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στον καλεσμένο του Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι το φιλί στη Βουλή ήταν κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και η σκληρή κριτική ήρθε αυτή τη φορά από την εκπομπή Καλημερούδια. Ο Γρηγόρης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μου άρεσε το ότι φιληθήκατε, όχι επειδή ήταν ομοφυλοφιλικό το φιλί, αλλά και ετεροφυλοφιλικό να ήταν το φιλί, πάλι δεν θα μου άρεσε. Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που δεν θα γουστάριζα να βλέπω κανέναν να φιλιέται. Τώρα θα μου πεις, αυτό τους πείραξε και τους πίκρανε; Έχουν κάνει αυτό το χώρο, έχουν δει τα αίσχη, κλεψιές, ρεμούλες, έφεραν μια χώρα στην καταστροφή, σε πείραξε ένα φιλί;».

Δείτε εδώ την απάντηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου…

Το απόσπασμα έπαιξε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο να χειροκροτεί τον Γρηγόρη λέγοντας: «Χειροκροτώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί έδωσε μαθήματα πως μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Είμαστε και gay friendly αλλά από την άλλη να εκφράζουμε και την ρατσιστική άποψη του μέσου Ελληνάρα που λέει: «Ε όχι και να τους βλέπω να φιλιούνται στη Βουλή»!».

Στο ίδιος μήκος κύματος και η Τίνα Μεσσαροπούλου, τόνισε: «Έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας, γιατί έτσι πρέπει οι δημοσιογράφοι, να ρωτάνε και να απαντάνε ταυτόχρονα. Δε χρειάζεται καλεσμένος γιατί ο Γρηγόρης μπορεί κάλλιστα να ρωτάει, να απαντάει, να κάνει τον δημοσιογράφο, τον συνεντευξιαζόμενο. Είμαστε και τα δύο για να μη χαλάσουμε την καρδιά του καλεσμένου».

https://www.youtube.com/embed/oIWhTy-hKio