Κάλια Ελευθερίου: Το αινιγματικό πρώτο μήνυμα μετά την απομάκρυνση

"Δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ..."

Παρελθόν από τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ αποτελεί η Κάλια Ελευθερίου. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, η νεαρή παρουσιάστρια απομακρύνθηκε από το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» χωρίς ωστόσο να αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, η Κάλια Ελευθερίου παραμένει στον ΣΚΑΪ καθώς θα έχει παρουσία στο Dot και στους Θαλασσόλυκους.

Λίγε ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης περί απομάκρυνσης από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Κάλλια Ελευθερίου επέλεξε να πει το δικό της ευχαριστώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ και όλη την ομάδα από την εκπομπή. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα… ένα μάθημα που θα κρατήσω σίγουρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάλια Ελευθερίου.

«Και ευχαριστώ περισσότερο εσάς για τη στήριξη σας! Δεν θα πω κάποιο απόφθεγμα τώρα για πόρτα και παράθυρα… αλλά να σας πω ότι δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ» συμπλήρωσε η νεαρή πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στον προσωπικό της λογαριασμό.