Καλή Καλό: «Δεν μπορούσα τα οστά του παιδιού μου να είναι ανακατεμένα με τα άλλα»

Καλή Καλό

Η Καλή Καλό σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καλή Καλό, το απόγευμα της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα μέσα από τον οίκο φροντίδας ηλικιωμένων όπου και ζει την καθημερινότητα της. Μάλιστα, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της καθώς και το ζήτημα που προέκυψε με τα οστά του γιου της που κρατούσε στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλή Καλό εξομολογήθηκε πως «είχα υποστεί πνευμονικό οίδημα και νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο. Έτσι είναι η ζωή, δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι μεγαλοποιούν τα πράγματα. Τα μεγαλοποιούν για να εντυπωσιάσουν. Δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι, να ‘μαι, μιλάμε, δεν έχω πρόβλημα».

«Σε αυτή την περιπέτεια υγείας ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας δίπλα μου, ο οποίος και μας έφερε εδώ στο Γηροκομείο Αθηνών. Περνάω πάρα πολύ όμορφα, θα συμβούλευα και όλους τους ανθρώπους που είναι μόνη στη ζωή να έρθουν εδώ. Είναι ωραίο πράγμα, όλα στο χέρι».

«Ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι που είχα στο σπίτι μου τα οστά του γιου μου. Δηλαδή δεν μπορούσα τα οστά του παιδιού μου να είναι μέσα στα άλλα, ανακατεμένα με τα άλλα. Ήρθε και η αστυνομία στο σπίτι, μου πήραν δείγμα για να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου. Τους είπα, «ναι» αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκαλα του παιδιού μου είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό σχολιάστηκε. Υπάρχει εμπόδιο κανένα; Όχι» πρόσθεσε, ακόμα, η Καλή Καλό στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης. «Το παιδί μου δεν το έχασα, απόδειξη και ότι φοράω χρωματιστά».