Καλεσμένος για πρώτη φορά σε late night show – Απόψε στον Πέτρο Κωστόπουλο

Πέτρος Κωστόπουλος

Φιλοξενείται για πρώτη φορά σε βραδινή εκπομπή και θα μιλήσει για όλα.

Απόψε, στις 23:30, o Σάκης Τανιμανίδης μπαίνει στο πλατό της εκπομπής και μιλά  στον Πέτρο Κωστόπουλο, πρώτη φορά για τη σύντροφό του Χριστίνα. Αναφέρεται στα νέα τηλεοπτικά και επαγγελματικά του σχέδια και αποκαλύπτει ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Μαυρίδη.

[dfp_ads id=236982]

Η Ελένη Φουρέιρα παίζει «θάρρος ή αλήθεια;» με τον Πέτρο και ξεσηκώνει το κοινό με τις απίθανες μιμήσεις της. Ακόμα, παραδέχεται ότι είναι πολύ καλά στη ζωή της τον τελευταίο καιρό, μοιράζεται την επιθυμία της να πάει στη Eurovision και δηλώνει ότι ξέρει από ποδόσφαιρο…

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς φιλοξενείται για πρώτη φορά σε late night show, στην ελληνική τηλεόραση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα ο παίκτης που έχει σηκώσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα (12), κάνει αναδρομή στην πορεία του, από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής μέχρι την απόλυτη καταξίωση. Ο «Τζόλε» μιλά, επίσης, για μια μεγάλη απώλεια που βίωσε και για το πώς σώθηκε από θαύμα στο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα ξεκαθαρίζει ποιά είναι η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, παραδέχεται ότι είναι τρελή ζηλιάρα και ότι περιμένει πώς και πώς την οικογένειά της από τη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα πρώτα της Χριστούγεννα στην Αθήνα.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» δίνει, με τις μουσικές του, τον δικό του ρυθμό.