«Με κάλεσαν από πολύ σοβαρή εκπομπή να μιλήσω για το μεταναστευτικό γιατί νόμιζαν πως είμαι Αλβανός»

Αντίνοος Αλμπάνης

Η αμήχανη συνομιλία και η απάντηση του ηθοποιού...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στις προτάσεις που του έχουν γίνει από το Dacing with the stars, αλλά και από παιχνίδια επιβίωσης. «Εκεί θα πρέπει να μην έχω θέατρο, να είμαι τελείως άνεργος και να πω ότι διαθέτω 3-4 μήνες από τη ζωή μου είτε σε ένα νησί τρώγωντας καρύδες, είτε σε ένα πλατό τρώγωντας τα γόνατα μου. Δεν αμείβεσαι τόσο καλά.»Αναφερόμενος στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του νικητή του Survivor στο Τατουάζ, σχολίασε: «Δεν φαντάζομαι ποτέ ότι στο Τατουάζ έγραψαν ένα ρόλο και είπαν ποιος θα τον παίξει. Ο τάδε, ο τάδε ή ο Αγγελόπουλος. Νομίζω ότι γράφτηκε ένας ρόλος για να παιχτεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Άρα λοιπόν δεν «έφαγε» και τη δουλειά κάποιου.

[dfp_ads id=236982]

Πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξη του στο περιοδικό Madame Figaro πως ήταν μια αμήχανη στιγμή στην καριέρα του «Όταν του ζητήθηκε σε ευυπόληπτη δημοσιογραφική εκπομπή να δώσει συνέντευξη ως Αλβανός. Επειδή τον λένε Αλμπάνη!» Αναφερόμενος σε αυτό το περιστατικό ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε: «Με είχαν καλέσει από μια εκπομπή η οποία ήταν και πολύ σοβαρή. Μου λένε θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή σε σχέση με τη μετανάστευση.

Λέω ποιο θα είναι αντικείμενο, μου λένε για εσάς θα πούμε. «Εγώ ως τι να μιλήσω» τους λέω, «για την εμπειρία σας» μου εξηγούν. «Ποια είναι αυτή η εμπειρία μου;» – «Δεν είστε Αλβανός;» – «Όχι, δεν θα είχα πρόβλημα να σας το πω αν ήμουν, αλλά δεν είμαι. Εσείς από πού συμπεράνατε κάτι τέτοιο;». Και μου απάντησε: «Επειδή σας λένε Αλμπάνη». Μάλλον άκουγε πολύ Πάριο στα νιάτα της και σου λέει για να είναι ο Πάριος από την Πάρο, ο Αλμπάνης θα είναι από την Αλβανία».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!