Κακός χαμός στο Power of Love! Είχαν σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι;

Power of Love

Μεγάλοι καβγάδες μεταξύ των παικτών! "Ούτε γεια δεν θέλω από σένα ρε! Μη μου ξαναμιλήσεις ρε"!

Κακός χαμός γίνεται στο Power of Love, στο επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα. Το παιχνίδι δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει και έρχονται οι πρώτοι μεγάλοι καβγάδες και μια ίντριγκα που προβληματίζει. Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι παίκτες, έχουν αντιληφθεί πως ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου γνωρίζονται και μάλιστα είχαν σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι.

Στο τρέιλερ για το Power of Love της Δευτέρας, βλέπουμε τον Παύλο Παπαδόπουλο να λέει έξαλλος στον Γιάννη: «Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου. Όταν τα ψέματα είναι από αρσενικό, είναι 10 φορές χειρότερα από ότι από μια γυναίκα. Μη μου ξαναμιλήσεις! Ούτε γεια δεν θέλω από σένα ρε! Μη μου ξαναμιλήσεις ρε»!

Στον ίδιο τόνο και ο Γιάννης Γεωργίου (Ίον), λέει: «Ή παριστάνεις τον ηλίθιο ή είμαι εγώ ηλίθιος»! «Όποιος θέλει να μου φέρει αποδείξεις όταν μου μιλάει», απαντά ο Γιάννης Κοπιδάκης.

Η Μαρία Μπακοδήμου ζητά εξηγήσεις: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Τον Γιάννη τον ήξερες; Είχες σχέση έξω από το σπίτι του POL»; Η Αργυρώ Τσιοράνου απαντά: «Εγώ την αλήθεια θα την πω! Εδώ τώρα θα τα ρίξω όλα στο τραπέζι! Εγώ είμαι δίκαιη κι εμένα δεν θα με κατηγορήσει κάποιος και δεν θα του την πω»!

Δείτε όλα τα νέα για το Power of Love εδώ…