Αντώνης Κανάκης: Κακός χαμός στο Happy Day για τον παρουσιαστή που θα γίνει μπαμπάς!

Αντώνης Κανάκης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ μίλησα με ένα δικό του πρόσωπο...»

Την είδηση που έβγαλε πρώτο το TLIFE επιβεβαιώνουν και τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών εκπομπών. Στο Happy Day τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Ελένη Τσολάκη που κατάγεται και από τη Θεσσαλονίκη φρόντισαν να κάνουν το ρεπορτάζ τους για να διασταυρώσουν την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν έχω τόσο θάρρος να τον πάρω. Εγώ με τον Αντώνη έχουμε μια σχέση που θα μου στείλει ένα μήνυμα στη γιορτή μου, θα του στείλω, θα του στείλω στη δική του, αλλά δεν έχω το θάρρος να τον πάρω να του πω ισχύει η είδηση για την εγκυμοσύνη. Εγώ μίλησα με ένα δικό του πρόσωπο. Ο άνθρωπος αυτός μου είπε ότι όντως ισχύει η είδηση και μάλιστα μου άφησε να εννοηθεί ότι είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη. Κατάλαβα σίγουρα ότι έχει μπει στο τελευταίο τρίμηνο και για αυτό είναι φουσκωμένη η κοιλίτσα της και φαίνεται. Έμαθα ότι είναι πολύ αγαπημένοι, αλλά ο Αντώνης Κανάκης έχει επιλέξει την προσωπική του ζωή να την έχει μακριά από τα φώτα, οπότε και οι δικοί του άνθρωποι δεν ξέρω αν έχουν το θάρρος να τον ρωτήσουν αυτό το κάτι παραπάνω.» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ενώ η Ελένη Τσολάκη αναφερόμενη στην όμορφη κοπέλα με την οποία φαίνεται πως είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, είπε ό,τι ο Αντώνης Κανάκης δεν πολυκυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη αφότου έκλεισε το μαγαζί που είχε, αλλά και μετά το χαμό του πατέρα του.

Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως, έγινε έξαλλος…«Ό,τι έχει δυο χρόνια σχέση στη Θεσσαλονίκη και δεν το έμαθε άνθρωπος… πού την κρύβει στην ντουλάπα, στο υπόγειο Κωσταλέξι. Και έξω να μη βγαίνει, η Θεσσαλονίκη είναι τόσο μικρή που θα μαθευτεί»

«Εγώ αν ήμουν σύντροφος του Αντώνη Κανάκη θα έλεγα γιατί δεν με κυκλοφορείς; Γιατί δεν με βγάζεις έξω;» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία στο τέλος προκάλεσε τον Δημήτρη Παπανώτα να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Αντώνη Κανάκη.