Κακός χαμός με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Συνεχίζεται η κόντρα και μετά το τέλος της εκπομπής! - "Σε παρακαλώ μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια"!

Η ζωντανή σύνδεση που είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το Καλοκαίρι #not, εξελίχθηκε σύντομα σε καβγά, ο οποίος συνεχίστηκε και μετά το τέλος της εμφάνισής της, μέσα από τα social media. Μια ερώτηση που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξόργισε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έστρεψε τα πυρά της και κατά της Νάταλι Κάκκαβα.

«Δήμητρα θα έκανες τέτοιο βίντεο ποτέ;», ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, εννοώντας σαν το επίμαχο βίντεο με την Ιωάννα Τούνη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενοχλημένη από την ερώτηση είπε:

«Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα; Είδα και χθες ότι κάνατε κάτι σχόλια. Τα είδα το βράδυ και αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί και σήμερα να μην έβγαινα.  Έγινε ένα σχόλιο το οποίο θεωρώ αρκετά σεξιστικό, ειδικά από γυναίκα προς γυναίκα, ότι είναι πολύ της μόδας να είμαστε φέτος τσιτσίδι. Θεωρώ ότι δεν προσβάλλω κάποια αισθητική και ειδικά από μια τέτοια γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο».

Η Νάταλι Κάκκαβα πήρε τον λόγο και εξήγησε: «Καταρχάς, μακριά από μένα τα σεξιστικά σχόλια. Εγώ είμαι πάντα υπέρμαχος των γυναικών και πάντοτε θέλω οι γυναίκες να τα καταφέρνουν πολύ καλά με ό,τι καταπιάνονται. Είσαι ένα κορίτσι με έντονη προσωπικότητα και από σένα θέλω να δω και άλλα πράγματα. Η λέξη τσιτσίδι δεν νομίζω ότι σε προσέβαλε κάπου. Για μια γυναίκα που έχει μια τέτοια προσωπικότητα, εγώ  θέλω να σε βλέπω και διαφορετικά. Πού είναι το κακό»;

«Η λέξη τσιτσίδι βάζει κάποιες ταμπέλες και δεν είναι όμορφο», επέμεινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας την διέκοψε και είπε σε έντονο ύφος: «Σε παρακαλώ μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Από εμάς ειδικά δεν έχει μπει ποτέ καμία ταμπέλα».

Λίγη ώρα αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε μέσα από το Instagram.

«Πραγματικά εκείνη τη στιγμή κι επειδή ήμασταν στον αέρα, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο; Θεωρείτε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε ένα βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Εσείς θα κάνατε ένα τέτοιο βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Δηλαδή, τι τρέλα πουλάτε κάποιοι;», αναρωτήθηκε.