Κακός χαμός! Μακρυπούλια: «Η Σταμάτη με έχει κατακράξει»! Λιάγκας για Μουτσινά: «Χέστ…»!

Ξέσπασαν όλοι για όλους στο Πρωινό! Λιάγκας σε Σταμάτη: «Εσύ πας και τους γλύφεις»! Δείτε το βίντεο!

Μεγάλη ταραχή ξέσπασε στο Πρωινό με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μπορεί να έκανα π.χ. δηλώσεις και να φαινόταν ότι μασούσα τσίχλα και την άλλη μέρα γινόταν χαμός. Ας πούμε, η Σάσα Σταμάτη εμένα με έχει κατακράξει εβδομήντα χιλιάδες φορές! Έρχεται στο θέατρο και μου συμπεριφέρεται λες και είμαστε κολλητές. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό γίνεται για κάποιο λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να λένε για σένα πράγματα στην τηλεόραση και όταν σε συναντούν είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Άρα, υπάρχει όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση γιατί κάτι εξυπηρετεί, είναι η δουλειά του άλλου και το σέβομαι και το καταλαβαίνω και δεν δίνω άλλη βάση». 

Με την ολοκλήρωση του βίντεο, ο Γιώργος τοποθετήθηκε κατά της Σάσας λέγοντας: «Επιτέλους, πρώτη φορά ένας άνθρωπος στη λέει! Αυτό που κάνεις εδώ είναι ένας ρόλος και επί της ουσίας κράζεις τους πάντες και μετά πας στα καμαρίνια και λες «γεια σου Ζετούλα» κλπ. Εγώ, με δύο τρεις ανθρώπους που έχω πει αρνητική γνώμη, άμα τους δω έξω δεν θα πάω να τους μιλήσω. Εσύ πας και τους γλείφεις»!

«Ο μόνος ρόλος που κάνω είναι ο εαυτός μου!», απάντησε η Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε, φέρνοντας στην επιφάνεια μια παλαιότερη κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά. «Εκτιμώ πάρα πολύ το ταλέντο του Μουτσινά, μου αρέσει πάρα πολύ και στο θέατρο και τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν με πειράζει το χιούμορ που μου κάνει, θεωρώ όμως ότι την πρώτη χρονιά στους Δέστε Τους έλεγε πράγματα λανθασμένα. Έβγαινε και έλεγε «Κύριε Μπούτο δεν βλέπετε τι λέει ο Λιάγκας;». Εγώ χέστ…, θα ξαναβρώ δουλειά. Οι εξήντα άνθρωποι που δουλεύουν μαζί με μένα, με ποια λογική να βγαίνει κάποιος και να λέει κόψτε μια εκπομπή. Ήταν λάθος του και του το είπα και το έχει διορθώσει. Εγώ λοιπόν τότε, τον έβλεπα έξω τον Μουτσινά και δεν του μίλαγα.», τόνισε.

//www.youtube.com/embed/m5Bg5mfeC0E

Δείτε ακόμα:

Με ποια ερώτηση άρχισε να κρυώνει η Ζέτα Μακρυπούλια και έφυγε; 

Η εξομολόγηση της Μακρυπούλια: «Με είδα στην ταινία και είχε αλλάξει το πρόσωπο μου»…