Καίτη Κωνσταντίνου: «Το «μέτριος» είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός»

Καίτη Κωνσταντίνου

"Αν δεν κάνουμε εμετό για όλα αυτά, τουλάχιστον να έχουμε λίγο χιούμορ για να αντιμετωπίσουμε", λέει η Καίτη Κωνσταντίνου.

Για τα γεγονότα των ημερών μίλησε και η Καίτη Κωνσταντίνου. Καλεσμένη στο Καλύτερα δε γίνεται, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός», που έγινε για τον Σπύρο Μπιμπίλα από την πλευρά Λιγνάδη.

«Το «μέτριος» είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός. Ακούστηκε και αυτό. Νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να βγούμε μπροστά ως μέτριοι ηθοποιοί. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω. Αν δεν κάνουμε εμετό για όλα αυτά, τουλάχιστον να έχουμε λίγο χιούμορ για να αντιμετωπίσουμε, δεν βγαίνει αλλιώς η ζωή», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.

«Μου κάνει εντύπωση ο μεγάλος αριθμός καταγγελιών. Δεν τα ξέραμε. Άλλο ακούς φήμες κουτσομπολιά. Η λέξη «ξέρω» είναι μεγάλη κουβέντα. Κάποιοι σαφέστατα θα ήξεραν πολύ περισσότερα πράγματα. Όντως συγκλονιστήκαμε. Αυτές οι λεπτομέρειες που βγήκαν ήταν ανατριχιαστικές. Δεν φανταζόμασταν καν ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα», τόνισε η Καίτη Κωνσταντίνου.