Καίτη Ιμπροχώρη: «Οι ηθοποιοί δεν πληρώνονται ποτέ γι’ αυτό που κάνουν και γι’ αυτό πεθαίνουν στην ψάθα»

Καίτη Ιμπροχώρη

«Δεν είχα ούτε δύσκολες συμπεριφορές, ούτε σεξουαλική παρενόχληση», λέει η Καίτη Ιμπροχώρη.

Η Καίτη Ιμπροχώρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, αλλά και το κίνημα metoo.

«Ήμουν πολύ ελεύθερο πνεύμα με πολύ ωραία σχέση με τον πατέρα μου. Η απώλεια δε φεύγει από τη μνήμη. 17-18 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε πριν 3 χρόνια, σε ηλικία 104 ετών. Έβαζε την πούδρα της και δεν ήταν “γριά”. Προσπαθώ να βάλω κιλά και δεν το καταφέρνω. Είμαι συμφιλιωμένη με το γήρας, αλλά όχι παθητική. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και στεναχωριέμαι πολύ», είπε αρχικά η Καίτη Ιμπροχώρη.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Καίτη Ιμπροχώρη είπε: «Δεν άφησα πίσω την προσωπική μου ζωή, ήταν πολύ καλά. Η προσωπική ζωή έχει περισσότερη ανάγκη από εμένα, παρά το θέατρο. Δεν έκανα θρησκευτικό γάμο, η κοινωνία τα κάνει αυτά, δε με αφορούν».

Μιλώντας για το κίνημα metoo, η Καίτη Ιμπροχώρη είπε ότι «δεν είχα ούτε δύσκολες συμπεριφορές, ούτε σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα εδώ υπήρχαν εγκληματικές καταστάσεις. Ζήλια στη σκηνή έχω εισπράξει. Περνάνε αυτά, θυμώνεις όταν είσαι μικρός».

«Οι ηθοποιοί δεν πληρώνονται ποτέ για αυτό που κάνουν, για αυτό πεθαίνουν στην ψάθα», είπε επίσης η Καίτη Ιμπροχώρη.