Καίτη Ιμπροχώρη: «Ακόμα μιλάω καμιά φορά με την φωτογραφία του»

Καίτη Ιμπροχώρη

"Κοίταξε τι μου είχες μάθει και τι κάνω τώρα, του λέω" παραδέχεται η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Καίτη Ιμπροχώρη, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια των αγαπημένων της γονιών και την δύσκολη διαχείριση της.

Ειδικότερα, η Καίτη Ιμπροχώρη εξομολογήθηκε πως «η απώλεια φαίνεται μέσα στον χρόνο, σιγά σιγά. Εγώ το έχω νιώσει αυτό και το λέω μάλιστα και τώρα για ανθρώπους που φεύγουν, γιατί έφυγαν πολύ δικοί μας άνθρωποι. Τους λέω, «κλάψτε, κλάψτε αλλά την απώλεια θα την νιώσετε αργότερα». Εγώ το ένιωσα αυτό αργότερα. Το ένιωσα και τότε με τους γονείς μου γιατί ήμουν πάνω στην αρρώστια και προσπαθούσα να έχω πολύ δύναμη. Αργότερα, όμως, η απώλεια ήταν φοβερή».

«Το ένιωσα γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί με τον πατέρα μου. Είναι αστείο, ίσως σας φανεί αστείο, αλλά ακόμα μιλάω καμιά φορά με την φωτογραφία του. «Κοίταξε τι μου είχες μάθει και τι κάνω τώρα» του λέω».

«Το κάνω αυτό ακόμα και τώρα, ναι. Χωρίς να πιστεύω βέβαια ότι υπάρχει δεύτερη ζωή και τέτοια. Όχι, για μας είναι όλα αυτά» συμπλήρωσε, ακόμα, η Καίτη Ιμπροχώρη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.