Καίτη Γαρμπή: «Ήμουν χωρισμένη με τον Διονύση εκείνη την εποχή, δεν ήμασταν μαζί»

Καίτη Γαρμπή

"Το τραγούδι ο Φοίβος το έγραψε ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει" αποκαλύπτει η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή έκανε μια όμορφη αναδρομή στις μεγάλες της επιτυχίες, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το παρασκήνιο πίσω από τη δημιουργία των τραγουδιών «Ζήσαμε», «Δώρο Θεού» και «Εσένα μόνο».

Ειδικότερα, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι ότι στο «Ζήσαμε» κάναμε ένα καταπληκτικό videoclip με τον Διονύση, τότε δουλεύαμε μαζί στον Διογένη, πάρα πολλές ώρες ώρες και είχε και σκηνές λίγο ακατάλληλες. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ με τον Διονύση εκείνη την εποχή ήμουν χωρισμένη. Δεν ήμασταν μαζί. Το τραγούδι ο Φοίβος το έγραψε ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει και, παρόλο που θα έπρεπε να νιώθω λίγο άβολα, ένιωθα μια χαρά με τις σκηνές».

«Το videoclip για το «Δώρο Θεού» το κάναμε όταν ήμουν έγκυος. Κάναμε μια πρόταση στον σκηνοθέτη να το κάνουμε ασπρόμαυρο και πραγματικά έβγαλε μια γλύκα η φωτογραφία αυτή, μια τρυφερότητα. Απλά δεν φαινόταν όμως πως ήμουν έγκυος, εγώ το είπα».

«Το «Εσένα μόνο» είναι ένα τραγούδι σε στίχου του Νίκου Γρίτση και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. Θυμάμαι πως όταν το πήρα στα χέρια μου και διάβασα τους στίχου άρχισα να κλαίω. Έκλαιγα ασταμάτητα. Το είπα μια φορά το κομμάτι, αυτό δηλαδή που ακούτε μέχρι σήμερα, και τους είπα: «Σταματάω, δεν μπορώ να συνεχίσω». Ό,τι λοιπόν ακούτε, είναι όπως βγήκε από την πρώτη φορά που το είπα το κομμάτι. Πιστεύω ότι είναι ένα ερωτικό κομμάτι και δεν ήξερα ότι ο Νίκος το είχε γράψει για την μητέρα του, την οποία είχε χάσει πρόσφατα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Καίτη Γαρμπή στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.