Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Ο χωρισμός που δεν μάθαμε ποτέ…

Γαρμπή Σχοινάς

Ενώ όλοι νομίζαμε ότι είναι μαζί, εκείνοι είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους...

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναμφίβολα η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Ο έρωτάς τους κρατάει από τη δεκαετία του ’90 και συνεχίζει. Όμως, οι δυο τους, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κοινής τους διαδρομής, χώρισαν. Μάλιστα, εκείνο το διάστημα, όλοι ήμασταν σίγουροι ότι είναι μαζί.

[dfp_ads id=236982]

Ο Διονύσης Σχοινάς έπαιξε μπιλιάρδο με τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, για την εκπομπή Ελένη, και εξομολογήθηκε για πολλά. Πολλά όπως η γνωριμία του με την Καίτη Γαρμπή: «Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη δεν μου άρεσε. Όταν την είδα στη Eurovision έπαθα πλάκα με το θράσος της να φορέσει αυτό το φόρεμα. Μετά την είδα στο Ποσειδώνιο και με το που μπήκε μέσα, ρωτάω τον Λιβιεράτο: αυτή είναι η Γαρμπή; Μου λέει ναι και λέω εγώ αυτή θα την παντρευτώ»!

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, λοιπόν, ο Διονύσης έκανε και τη μεγάλη αποκάλυψη: «Την εποχή που γυρίσαμε το βίντεο κλιπ του «Ζήσαμε» δεν ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν μαζί, ήμασταν χώρια. Ήμασταν μαζί πριν, χωρίσαμε, και μετά ξαναγίναμε με την Καίτη ζευγάρι».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…