Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορούσα έξι μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια» – Ναταλία Γερμανού: «Ήταν δολοφονία»

Γερμανού Γαρμπή

"Κρίμα για κάποιες φωνούλες που ακούστηκαν μετά ότι μάλλον δεν θα ήταν sold out. Αντισυναδελφικό και θλιβερό", σχολιάζει η παρουσιάστρια του Alpha.

Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 η Καίτη Γαρμπή. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων η συζήτηση ανάμεσα στις δύο γυναίκες εστίασε και στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά στις 5/9.

«Αυτό που νιώθω πάντα το κάνω και το λέω. Καμιά φορά έχει κόστος αλλά δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει το αποτέλεσμα. Είτε από κάποιους χαρακτηριστεί ως σκοπιμότητα, είτε κάποιοι να πουν ότι αγνά, καθαρά και αυθόρμητα έκανα αυτό που ένιωθα», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή για την απόφασή της να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στην Κρήτη αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

«Το να στερήσω από 20-30 ανθρώπους που είναι μαζί μου τα χρήματά τους αυτές τις 3 μέρες στην Κρήτη αλλά σε καμία περίπτωση έξι μέρες μετά την κηδεία του Αντώνη δεν θα μπορούσα να πάω στην Κρήτη και να τραγουδάω τσιφτετέλια και ρούμπες», σημειώνει η ερμηνεύτρια.

«Εγώ πραγματικά είπα «υποκλίνομαι», είναι μία απόφαση που συμφωνώ απόλυτα. Ήταν ένα γεγονός που όλους μας σόκαρε. Ήταν μία τραγωδία αυτό που συνέβη, για μένα ήταν έγκλημα. Διάφοροι είπαν «δραματικό ατύχημα». Όχι», σχολιάζει από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού.

«Κρίμα για κάποιες φωνούλες που ακούστηκαν μετά ότι μάλλον δεν θα ήταν sold out. Είναι κρίμα, γιατί είναι αντισυναδελφικό και θλιβερό να το ακούς αυτό», τονίζει η Ναταλία Γερμανού, με την Καίτη Γαρμπή να επισημαίνει: «Είναι και θέμα… καιρού. Βολεύει τώρα να είμαστε ηθικοί; Βολεύει. Η ηθική για μένα είναι πάντα ηθική και το δίκαιο είναι πάντα δίκαιο, όποιο κόστος κι αν έχει».