Καίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου»

Καίτη Φίνου

«Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που με προσέχει», λέει η Καίτη Φίνου.

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media.

«Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά. Μου έγραψε κάποιος στο Instagram “δεν έχεις να φας και κάνεις και τα νύχια σου;”. Στα social media με έχουν πει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου. Σαφώς και με στεναχωρούν τέτοια σχόλια», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου.

Η Καίτη Φίνου πρόσθεσε επίσης: «Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που με προσέχει. Είναι στο πλάι μου, δεν είναι σύντροφος ερωτικός. Υπήρχε σύντροφος που είχα ερωτική σχέση, αλλά τελείωσε κι έμεινε η φιλία. Σαν γυναίκα έβαλα στο μυαλό μου πως τελείωσε, ότι δεν έχω άλλες ανάγκες. Είχα μείνει μια δεκαετία ανέραστη.

«Τι θα κάνω μόνη μου; Δεν έχω κανέναν. Ποιος θα με φροντίσει; Στα 75 μου θα δώσω τη σύνταξή μου σε ένα γηροκομείο και θα μείνω εκεί. Στα 70 τι να με κάνει ο σύντροφος; Να με γηροκομήσει και να τον γηροκομήσω;», είπε η Καίτη Φίνου.