Καίτη Φίνου για Masked Singer: «Θα έκανα το χοντ ντογκ, είπα: ας γίνω ρεζίλι αλλά τέτοια λεφτά δεν έχω ξαναπάρει»

Καίτη Φίνου

"Ούτως ή άλλως παχιά ήμουν, τι άλλο θα διάλεγα;", ανέφερε χαριτολογώντας η γνωστή ηθοποιός.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα είχε η Καίτη Φίνου. Η ρεπόρτερ Μένια Κούκου μίλησε με τη γνωστή ηθοποιό αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία της με την παραγωγή του Masked Singer, που τελικά δεν ευδοκίμησε.

«Εμένα μου άρεσε το χοντ ντογκ όταν μου το δείξανε, μου άρεσαν τέτοια. Ούτως ή άλλως ήμουν παχιά, τι θα διάλεγα; Είπα «εντάξει ας γίνω ρεζίλι» αλλά ήταν τόσο καλά τα λεφτά. Τέτοια λεφτά δεν έχω ξαναπάρει στη ζωή μου», δηλώνει η Καίτη Φίνου.

«Μάλιστα μου εξήγησαν και τον τρόπο του πώς θα πηγαινοέρχομαι για να μην καταλάβει κανένας τίποτα. Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν σε ειδοποιούν για να σου πουν το όχι», συμπληρώνει η γνωστή ηθοποιός.

«Ήταν πες Δευτέρα ή Τρίτη και μου είπαν: Παρασκευή μπαίνουμε στούντιο. Όταν σου λένε κάτι τέτοιο, το έχεις και σίγουρο. Δεν με πειράζει να μου πουν ότι βρήκαν κάποια άλλη καλύτερη ή ας βρουν μία δικαιολογία», επισημαίνει αμέσως μετά η Καίτη Φίνου.

«Μην αφήνουν όμως έναν άνθρωπο να νομίζει ότι θα δουλέψει και να κάνει και όνειρα. Και μάλιστα μία γυναίκα όπως εγώ που έχει διαπρέψει στον χώρο της, είτε αρέσει στην τελική είτε όχι. Να μην παίζουν με την ψυχολογία μου», υπογραμμίζει η Καίτη Φίνου για την παραγωγή του Masked Singer.